Ana içeriğe geç
Yardım

Güncel sürümün sahibi: oldturkey03 (oy detayları) ,

Başlık:

Why isn't my new hard drive copying data?

Metin:

I purchased the 500 GB SSD Hybrid 2.5" Hard Drive and used it to replace my optical drive. Then with disk utility, erased the drive and my computer recognized it. But it doesn't seem to be receiving data. I have verified and checked for errors with disk utility and it seems to be fine.

I attempted to clone my old drive to the new one but receive an "input/output error"

I tried reinstalling my OS (Lion) onto the new drive, but it keeps rebooting and "downloading more components" which it did for about 20 hours but nothing appears to be on the drive.

I tried to copying my pictures folder into it. It says copying the items will be completed in 15 minutes, yet it's just been stuck there for an hour.

Any advice? What am I doing wrong? Is it possible I didn't physically install it correctly? THANKS!

Cihaz:

MacBook Pro 15" Unibody Late 2008 and Early 2009

Durum:

open

Kabul Edilen Cevap:

179243

Düzenleyen: Dan ,

Başlık:

Why isn't my new hard drive copying data?

Metin:

I purchased the 500 GB SSD Hybrid 2.5" Hard Drive and used it to replace my optical drive. Then with disk utility, erased the drive and my computer recognized it. But it doesn't seem to be receiving data. I have verified and checked for errors with disk utility and it seems to be fine.

I attempted to clone my old drive to the new one but receive an "input/output error"

I tried reinstalling my OS (Lion) onto the new drive, but it keeps rebooting and "downloading more components" which it did for about 20 hours but nothing appears to be on the drive.

I tried to copying my pictures folder into it. It says copying the items will be completed in 15 minutes, yet it's just been stuck there for an hour.

Any advice? What am I doing wrong? Is it possible I didn't physically install it correctly? THANKS!

Cihaz:

MacBook Pro 15" Unibody Late 2008 and Early 2009
MacBook Pro 15" Unibody Late 2008 and Early 2009

Durum:

open

Orijinal gönderinin sahibi: JoelNesv ,

Başlık:

Why isn't my new hard drive copying data?

Metin:

I purchased the 500 GB SSD Hybrid 2.5" Hard Drive and used it to replace my optical drive. Then with disk utility, erased the drive and my computer recognized it. But it doesn't seem to be receiving data. I have verified and checked for errors with disk utility and it seems to be fine.

I attempted to clone my old drive to the new one but receive an "input/output error"

I tried reinstalling my OS (Lion) onto the new drive, but it keeps rebooting and "downloading more components" which it did for about 20 hours but nothing appears to be on the drive.

I tried to copying my pictures folder into it. It says copying the items will be completed in 15 minutes, yet it's just been stuck there for an hour.

Any advice? What am I doing wrong? Is it possible I didn't physically install it correctly? THANKS!

Cihaz:

MacBook Pro 15" Unibody

Durum:

open