Ana içeriğe geç
Yardım

Güncel sürümün sahibi: oldturkey03 (oy detayları) ,

Başlık:

Problem with LED/Charging and Audio Cord

Metin:

The title might have thrown you guys off a bit but I got a problem with my Beats Studio 2.0 headphones. Basically when I plug in the charger the LED indicator does not show any lights. However if I leave the charger plugged in (still no LED lights at this point) and then plug in the audio cord into the beats headphones the LED indicator starts flashing, appearing as if the headphones are charging. However the headphones do not go past the first light. The first light is clearly there and all the lights seem to be flashing together, with the first light being the brightest and the rest of the lights fading gradually.

So if I plug in the charger and keep it plugged in and then plug in the Audio cable, the headphones will work as long as both the charger and audio cable remain plugged in.

Another weird thing is if I instead plug in the audio cable first and then the charger, the LED battery indicator light (first light only) will flash quickly and then the LED lights will not flash at all. On top of that the audio will not work either so I have to plug in the charger (keep it plugged in) and then plug in the audio cable, thought that was weird.

Anyhow do you guys know of a possible fix? I'd like to let you know that I have two pairs of Beats Studio 2.0 headphones. One of them has a broken headband and bracket but the audio works fine and then there's this one which has no broken parts besides the battery (idk where the battery would be in the Studio 2.0) I guess? Anyhow any help is appreciated.

Cihaz:

Beats Studio 2.0

Durum:

open

Kabul Edilen Cevap:

+287312

Düzenleyen: oldspice ,

Başlık:

Problem with LED/Charging and Audio Cord

Metin:

The title might have thrown you guys off a bit but I got a problem with my Beats Studio 2.0 headphones. Basically when I plug in the charger the LED indicator does not show any lights. However if I leave the charger plugged in (still no LED lights at this point) and then plug in the audio cord into the beats headphones the LED indicator starts flashing, appearing as if the headphones are charging. However the headphones do not go past the first light. The first light is clearly there and all the lights seem to be flashing together, with the first light being the brightest and the rest of the lights fading gradually.
So if I plug in the charger and keep it plugged in and then plug in the Audio cable, the headphones will work as long as both the charger and audio cable remain plugged in.
-Another weird thing is if I instead plug in the audio cable first and then the charger, the LED battery indicator light (first light only) will flash quickly and then the LED light swill not flash at all. On top of that the audio will not work either so I have to plug in the charger (keep it plugged in) and then plug in the audio cable, thought that was weird.
+Another weird thing is if I instead plug in the audio cable first and then the charger, the LED battery indicator light (first light only) will flash quickly and then the LED lights will not flash at all. On top of that the audio will not work either so I have to plug in the charger (keep it plugged in) and then plug in the audio cable, thought that was weird.
Anyhow do you guys know of a possible fix? I'd like to let you know that I have two pairs of Beats Studio 2.0 headphones. One of them has a broken headband and bracket but the audio works fine and then there's this one which has no broken parts besides the battery (idk where the battery would be in the Studio 2.0) I guess? Anyhow any help is appreciated.

Cihaz:

Beats Studio 2.0

Durum:

open

Orijinal gönderinin sahibi: oldspice ,

Başlık:

Problem with LED/Charging and Audio Cord

Metin:

The title might have thrown you guys off a bit but I got a problem with my Beats Studio 2.0 headphones. Basically when I plug in the charger the LED indicator does not show any lights. However if I leave the charger plugged in (still no LED lights at this point) and then plug in the audio cord into the beats headphones the LED indicator starts flashing, appearing as if the headphones are charging. However the headphones do not go past the first light. The first light is clearly there and all the lights seem to be flashing together, with the first light being the brightest and the rest of the lights fading gradually.

So if I plug in the charger and keep it plugged in and then plug in the Audio cable, the headphones will work as long as both the charger and audio cable remain plugged in.

Another weird thing is if I instead plug in the audio cable first and then the charger, the LED battery indicator light (first light only) will flash quickly and then the LED light swill not flash at all. On top of that the audio will not work either so I have to plug in the charger (keep it plugged in) and then plug in the audio cable, thought that was weird.

Anyhow do you guys know of a possible fix? I'd like to let you know that I have two pairs of Beats Studio 2.0 headphones. One of them has a broken headband and bracket but the audio works fine and then there's this one which has no broken parts besides the battery (idk where the battery would be in the Studio 2.0) I guess? Anyhow any help is appreciated.

Cihaz:

Beats Studio 2.0

Durum:

open