Skip to main content
Help

Current version by: Dan ,

Text:

quickQuick feedback on my tests during the last couple of days
quickQuick feedback on my tests during the last couple of days
 
[image|1112738]
 
'''iMac OFF'''
 
# 0v
# 3,3v
# 0v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
'''iMac ON'''
 
# 0v
# 3,3v
# 2,3v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
PIN-1 & 5 => O volt
 
PIN-2 => 3,3 volts
 
PIN-4 => unknown
 
PIN-6 & 7 => 12 volts
 
PIN-8 => 24 volts
 
* PIN-3 is connected to what seems to be a temperature probe
* My conclusion is this PSU has no switch ON/OFF,
* It’s always powered up
* It's been a few days now i'm using it on both 12/24v, and nothing to report

Durum:

open

Edit by: Dan ,

Text:

quick feedback on my tests during the last couple of days
 
[image|1112738]
 
'''iMac OFF'''
 
# 0v0v
# 0v0v
# 3,3v
# 0v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
'''iMac ON'''
 
# 0v
# 3,3v
# 2,3v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
PIN-1 & 5 => O volt
 
PIN-2 => 3,3 volts
 
PIN-4 => unknown
 
PIN-6 & 7 => 12 volts
 
PIN-8 => 24 volts
 
* PIN-3 is connected to what seems to be a temperature probe
* My conclusion is this PSU has no switch ON/OFF,
* It’s always powered up
* It's been a few days now i'm using it on both 12/24v, and nothing to report

Durum:

open

Edit by: Dan ,

Text:

quick feedback on my tests during the last couple of days
 
[image|1112738]
 
imac OFF'''iMac OFF'''
imac OFF'''iMac OFF'''
 
1-# 0v
# 3,3v
#
0v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
'''iMac ON'''
1-# 0v
# 3,3v
#
0v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
'''iMac ON'''
 
2-# 0v
#
3,3v
# 2,3v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
PIN-1 & 5 => O volt
2-# 0v
#
3,3v
# 2,3v
# 0v
# 0v
# 12,1
# 12,1
# 25,3
PIN-1 & 5 => O volt
 
3- 0vPIN-2 => 3,3 volts
3- 0vPIN-2 => 3,3 volts
 
4- 0vPIN-4 => unknown
4- 0vPIN-4 => unknown
 
5- 0vPIN-6 & 7 => 12 volts
5- 0vPIN-6 & 7 => 12 volts
 
6- 12,1PIN-8 => 24 volts
6- 12,1PIN-8 => 24 volts
 
7- 12,1

8- 25,3

Imac ON

1- 0v

2- 3,3v

3- 2,3v

4- 0v

5- 0v

6- 12,1

7- 12,1

8- 25,3

PIN 1/5 => O volt

PIN 2 => 3,3 volts

PIN 4 => unknow

PIN 6/7 => 12 volts

PIN 8 => 24 volts

PIN 3
* PIN-3 is connected to what seems to be a temperature probe

my

* My
conclusion is this PSU has no switch ON/OFF,

it is

* It’s
always powered up

It's

* It's
been a few days now i'm using it on both 12/24v, and nothing to report
7- 12,1

8- 25,3

Imac ON

1- 0v

2- 3,3v

3- 2,3v

4- 0v

5- 0v

6- 12,1

7- 12,1

8- 25,3

PIN 1/5 => O volt

PIN 2 => 3,3 volts

PIN 4 => unknow

PIN 6/7 => 12 volts

PIN 8 => 24 volts

PIN 3
* PIN-3 is connected to what seems to be a temperature probe

my

* My
conclusion is this PSU has no switch ON/OFF,

it is

* It’s
always powered up

It's

* It's
been a few days now i'm using it on both 12/24v, and nothing to report

Durum:

open

Original post by: ihadadream ,

Text:

quick feedback on my tests during the last couple of days

[image|1112738]

imac OFF

1- 0v

2- 3,3v

3- 0v

4- 0v

5- 0v

6- 12,1

7- 12,1

8- 25,3

Imac ON

1- 0v

2- 3,3v

3- 2,3v

4- 0v

5- 0v

6- 12,1

7- 12,1

8- 25,3

PIN 1/5 => O volt

PIN 2 => 3,3 volts

PIN 4 => unknow

PIN 6/7 => 12 volts

PIN 8 => 24 volts

PIN 3 is connected to what seems to be a temperature probe

my conclusion is this PSU has no switch ON/OFF,

it is always powered up

It's been a few days now i'm using it on both 12/24v, and nothing to report

Durum:

open