Ana içeriğe geç
Yardım

Güncel sürümün sahibi: oldturkey03 (oy detayları) ,

Başlık:

LEDs power on then off!

Metin:

Diagnostic LEDs flash then go off

History • Edit • Delete • Add Comment

I have the 20" alu iMac which refuses to start. A1224

From cold the iMac led diagnostics show led 1 as on, but as soon as I press the power button LEDs 2, 3 and 4 quickly light accompanied by the optical drive fan. Then nothing.

Even led 1 goes dead..

I have to leave the machine off foe a few minutes before the led 1 will power on again!

I have already swapped the power supply but have the same issue.

Could this be the power cable 922 8188 as documented on some YouTube sites?

Thanks for your help in advance.

UPDATE 4/29/11

I have now replaced both the power supply and the power cable that feeds the logic board and hard drive... Still nothing...

The only thing worth adding is that once the machine has cycled on and then off ... If I leave it for 10 minutes or so it allows me to attempt power on once again... But each time all I see are the LEDs flash on in sequence with activity to the fans ... Occasionally the DVD drive starts up all this with or without the screen connected...

Any more takers for advice, as I have replaced everything with the power except the actual ac filter itself. Could it be that?

Gareth

Cihaz:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Durum:

open

Kabul Edilen Cevap:

49244

Düzenleyen: mayer ,

Başlık:

LEDs power on then off!

Metin:

Diagnostic LEDs flash then go off
 
History • Edit • Delete • Add Comment
 
I have the 20" alu iMac which refuses to start. A1224
 
From cold the iMac led diagnostics show led 1 as on, but as soon as I press the power button LEDs 2, 3 and 4 quickly light accompanied by the optical drive fan. Then nothing.
 
Even led 1 goes dead..
 
I have to leave the machine off foe a few minutes before the led 1 will power on again!
 
I have already swapped the power supply but have the same issue.
 
Could this be the power cable 922 8188 as documented on some YouTube sites?
 
Thanks for your help in advance.
 
UPDATE 4/29/11
 
I have now replaced both the power supply and the power cable that feeds the logic board and hard drive... Still nothing...
 
The only thing worth adding is that once the machine has cycled on and then off ... If I leave it for 10 minutes or so it allows me to attempt power on once again... But each time all I see are the LEDs flash on in sequence with activity to the fans ... Occasionally the DVD drive starts up all this with or without the screen connected...
 
Any more takers for advice, as I have replaced everything with the power except the actual ac filter itself. Could it be that?
 
Gareth

Cihaz:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Durum:

open

Düzenleyen: Gareth ,

Başlık:

LEDs power on then off!

Metin:

Diagnostic LEDs flash then go off
 
History • Edit • Delete • Add Comment
 
I have the 20" alu iMac which refuses to start. A1224
 
From cold the iMac led diagnostics show led 1 as on, but as soon as I press the power button LEDs 2, 3 and 4 quickly light accompanied by the optical drive fan. Then nothing.
 
Even led 1 goes dead..
 
I have to leave the machine off foe a few minutes before the led 1 will power on again!
 
I have already swapped the power supply but have the same issue.
 
Could this be the power cable 922 8188 as documented on some YouTube sites?
 
Thanks for your help in advance.
 
I have now replaced both the power supply and the power cable that feeds the logic board and hard drive... Still nothing...
The only thing worth adding is that once the machine has cycled on and then off ... If I leave it for 10 minutes or so it allows me to attempt power on once again... But each time all I see are the LEDs flash on in sequence with activity to the fans ... Occasionally the DVD drive starts up all this with or without the screen connected...
Any more takers for advice, as I have replaced everything with the power except the actual ac filter itself. Could it be that?
Gareth

Cihaz:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Durum:

open

Düzenleyen: Gareth ,

Başlık:

LEDs power on then off!

Metin:

Diagnostic LEDs flash then go off

History • Edit • Delete • Add Comment

I have the 20" alu iMac which refuses to start. A1224

From cold the iMac led diagnostics show led 1 as on, but as soon as I press the power button LEDs 2, 3 and 4 quickly light accompanied by the optical drive fan. Then nothing.

Even led 1 goes dead..

I have to leave the machine off foe a few minutes before the led 1 will power on again!

I have already swapped the power supply but have the same issue.

Could this be the power cable 922 8188 as documented on some YouTube sites?

Thanks for your help in advance.

Cihaz:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Durum:

open

Kopyası:

49235

Düzenleyen: mayer, rj713, and originalmachead (oy detayları) ,

Başlık:

LEDs power on then off!

Metin:

Diagnostic LEDs flash then go off

History • Edit • Delete • Add Comment

I have the 20" alu iMac which refuses to start. A1224

From cold the iMac led diagnostics show led 1 as on, but as soon as I press the power button LEDs 2, 3 and 4 quickly light accompanied by the optical drive fan. Then nothing.

Even led 1 goes dead..

I have to leave the machine off foe a few minutes before the led 1 will power on again!

I have already swapped the power supply but have the same issue.

Could this be the power cable 922 8188 as documented on some YouTube sites?

Thanks for your help in advance.

Cihaz:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Durum:

open

Kopyası:

49235

Orijinal gönderinin sahibi: Gareth ,

Başlık:

LEDs power on then off!

Metin:

Diagnostic LEDs flash then go off

History • Edit • Delete • Add Comment

I have the 20" alu iMac which refuses to start. A1224

From cold the iMac led diagnostics show led 1 as on, but as soon as I press the power button LEDs 2, 3 and 4 quickly light accompanied by the optical drive fan. Then nothing.

Even led 1 goes dead..

I have to leave the machine off foe a few minutes before the led 1 will power on again!

I have already swapped the power supply but have the same issue.

Could this be the power cable 922 8188 as documented on some YouTube sites?

Thanks for your help in advance.

Cihaz:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Durum:

open