Ana içeriğe geç
Yardım

Güncel sürümün sahibi: kerry gear ,

Başlık:

LG 47LW5600, No backlight, no sound, no picture but it turns on...

Metin:

As the title says, this TV I am trying to fix for a friend of mine. The power on flashes twice red, then turns blue (on). However you get no picture and no sound.
I have thus far checked power in, and it is present at the connector jumping to the main board itself. LED cable voltages ranging between 100-300v when powered on. Not really certain what to do from here. How do I know my main board is good, or sending the correct voltage to the Tcon? I don’t see the same helpful type of chart located on the pcb like the power supply.
Thanks in advance!
+
+=== Update (09/30/2019) ===
+
+[image|1855446]
+
+[image|1855444]
+
+[image|1855445]

Cihaz:

LG Television

Durum:

open

Düzenleyen: oldturkey03 ,

Başlık:

LG 47LW5600, No backlight, no sound, no picture but it turns on...

Metin:

As the title says, this TV I am trying to fix for a friend of mine. The power on flashes twice red, then turns blue (on). However you get no picture and no sound.

I have thus far checked power in, and it is present at the connector jumping to the main board itself. LED cable voltages ranging between 100-300v when powered on.  Not really certain what to do from here. How do I know my main board is good, or sending the correct voltage to the Tcon? I don’t see the same helpful type of chart located on the pcb like the power supply.

Thanks in advance!

Cihaz:

-LG 32CS560
+LG Television

Durum:

open

Orijinal gönderinin sahibi: kerry gear ,

Başlık:

LG 47LW5600, No backlight, no sound, no picture but it turns on...

Metin:

As the title says, this TV I am trying to fix for a friend of mine. The power on flashes twice red, then turns blue (on). However you get no picture and no sound.

I have thus far checked power in, and it is present at the connector jumping to the main board itself. LED cable voltages ranging between 100-300v when powered on.  Not really certain what to do from here. How do I know my main board is good, or sending the correct voltage to the Tcon? I don’t see the same helpful type of chart located on the pcb like the power supply.

Thanks in advance!

Cihaz:

LG 32CS560

Durum:

open