Ana içeriğe geç

Eşyalarını Tamir Et

Onarma Hakkı

Mağaza

Yardım

Güncel sürümün sahibi: Bryan ,

Metin:

[brimage|2047192][br]
[brimage|2047192][br]
 
 
I had the same problem. Ended up being rust inside the ignition switch. I had to store it outside for a few weeks. Had a cover on it, but the moisture rusted some contacts inside the switch.
 
I took the ignition switch off, removed the C-clip retainer, GENTLY pried out the round plastic piece holding the contacts inside, cleaned everything really well and removed rust by soaking in penetrant and scraping, put it back together and worked perfectly.

Durum:

open

Düzenleyen: Bryan ,

Metin:

[br]
 
 
I had the same problem. Ended up being rust inside the ignition switch. I had to store it outside for a few weeks. Had a cover on it, but the moisture rusted some contacts inside the switch.
 
I took the ignition switch off, removed the C-clip retainer, GENTLY pried out the round plastic piece holding the contacts inside, cleaned everything really well and removed rust by soaking in penetrant and scraping, put it back together and worked perfectly.

Durum:

open

Orijinal gönderinin sahibi: Bryan ,

Metin:

[br]

I had the same problem. Ended up being rust inside the ignition switch. I had to store it outside for a few weeks. Had a cover on it, but the moisture rusted some contacts inside the switch.

I took the ignition switch off, removed the C-clip retainer, GENTLY pried out the round plastic piece holding the contacts inside, cleaned everything really well and removed rust by soaking in penetrant and scraping, put it back together and worked perfectly.

Durum:

open