Model A1311 / Mid 2011 / 2.5 & 2.7 GHz Core i5 or 2.8 GHz Core i7 Processor

335 Soru Tümünü görüntüle

No power. LED501 light up. Replaced PSU-still nothing

Dear iFIXIT,

I'm working on a client's iMac A1311 EMC2428. It does not boot up. No power period. I took everything apart to see any overheating damage on the PSU or the Logic Board. I replaced the PSU but still NOTHING!

My guess...the Logic Board is bad???

Please advise

Thank you

Yanıtlandı! View the answer Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 0
Yorum Ekle
Spread Fixmas Cheer
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12
Spread Fixmas Cheer
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12

1 Cevap

Filtre ölçütü:
Seçilen Çözüm

Use a multimeter and test the new power supply for output. Do you get anything but the one diagnostic light when trying to start?

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 1

Yorumlar:

I am not comfortable using a multimeter to test a live PSU. I did notice a white puff of smoke rise from the PSU when I put the iMac back together and turned it on followed by a burning smell. So at this point I think I caused a short circuit somewhere??

tarafından

Obviously you have damaged (or it was defective when purchased) the PSU. You failed to mention this in you original question. At this point you may just want to take it to a Mac repairman.

tarafından

Yorum Ekle

Yanıtını ekle

gaiziunasllc sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 0

Son 7 Gün: 2

Son 30 Gün: 3

Her zaman: 383