Ana içeriğe geç

Repair guides and support for LED, LCD, HD and other Vizio TVs.

813 Soru Tümünü görüntüle

No picture, I have sound

Something is loose in my Vizio E5001-B1 TV, past couple days when I would walk by my TV the picture would flicker, today I turned it on, no picture, but I have sound. I tried the flashlight check, I don't see anything inside, black screen. Any help appreciated.

Bu soruyu yanıtla Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 1

Yorumlar:

No everything looks good..

tarafından

@ucadam again I'd suggest that you post some good images of your boards with your question. That way we can see what you see. Use this guide Adding images to a new question for that

tarafından

Yorum Ekle

9 Cevap

Filtre ölçütü:
En Yararlı Yanıt

It sounds like there is some sort of issue. When you hit the input button on your remote do you see any menu? If you don't, take apart the TV and see if there is anything that looks wrong. It looks like it might be capacitors so if you see any of these cylinders where the tops are bloated or have some weird substance on the top, are bad caps and need to be replaced. If you see these they need to be replaced. If you don't have any experience with soldering, take it to some repair shop near you to have them replace them. If you don't see them, report back to me here and we can figure out other options.

If this helps please hit the helpful button. If this answered your question, please hit the accept answer button!

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 3

Yorumlar:

This did not help, I took back off, circuit boards look fine, nothing loose.

tarafından

Doesnt matter if its loose, do you see any bad capacitors

tarafından

No everything looks good.

tarafından

IF you made sure all your connections are plugged in all the way and youv'e tried all inputs (composite, Cable and HDMI are the main ones you want to worry about) If you checked all those and they all have the same thing going on, try this http://www.computerrepairtips.net/how-to... its a little strange but it can work. If not, the tv seems broken anyways so it really cant hurt. Also, Have you checked both the main and the power boards? Also, have you checked that the display cable is plugged in properly. Once again, if all that checked out, try the link that i put above

tarafından

Which one is the display cable..?

tarafından

9 tane daha yorum göster

Yorum Ekle

Vizio told me to turn the TV off, unplug it, hold in the power button for 30 sec, plug it back in, turn it on... Wahla... It worked...

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0

Yorumlar:

That worked for a couple days.. Now when I power it on the screen flickers blue/black, sometimes clears up...

tarafından

@ucadam check the comments left with your question

tarafından

Yorum Ekle

hey @ucadam did you found aNY FIX FOR TV.. MINE HAS SAME PROBLEM AS URS.. all boards looks fine . but still no picture only sound

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Very easy fix, replaced the Mother Board, less than $100 took about 30 min start to finish.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0

Yorumlar:

Motherboard isn't always it.

tarafından

Ty. This seems to have worked...at least for now.

tarafından

Yorum Ekle

The flashlight trick is difficult-dark room, use the silhouette of the light. Not directly. Has to be from the top of tv screen angled down. Move it around slowly with adjusting the light it's self.

I used my phone's flashlight and had to cup the lighting my hand. Limiting the directability of the light.

Took me a few minutes to finally see it.

You can look through the back vents in a dark room setting with hand goggle's

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

How do you fix back light on tv vizio

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

I have a vizio tv no picture just sound put flashlight towards screen seem some shadow ness still no picture how do I fix this

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

This happened to me. Press the on/off button and hold it for a bit. I did this a few times whenever the tv would lose picture and ow it seems to be working like new again.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0

Yorumlar:

I did that it’s still no picture

tarafından

Yorum Ekle

The motherboard is probably shot

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan -2

Yorumlar:

Is that a easy fix.? Will it cost alot.?

tarafından

Yes its a easy fix

tarafından

Austin, this isnt a good answer. And it can be an easy fix but it can cost alot at times.

tarafından

How can I tell if the motherboard/main board is shot..?

tarafından

Yorum Ekle

Yanıtını ekle

Scott Adam sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 2

Son 7 gün: 6

Son 30 gün: 47

Her zaman: 22,103