Ana içeriğe geç

The Sony Vaio Pro 13 (SVP132A1CL) is an ultrabook released by Sony in mid-2013

23 Soru Tümünü görüntüle

Ik moet de cpu fan vervangen, hebben jullie de originele onderdelen?

Mijn CPU fan is kapot en mijn laptop raakt oververhit. Ik wil het onderdeel laten vervangen maar ik wil alleen met de originele SONY VAIO onderdelen werken. Hebben jullie die tot je beschikking?

Met vriendelijke groet,

S.Kakar

Bu soruyu yanıtla Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 0
Yorum Ekle

2 Cevap

Filtre ölçütü:
En Yararlı Yanıt

Hallo,

iFixit is geen reparatiewinkel, en vervangt de ventilator in je laptop niet voor jou. iFixit toont hoe je zelf dingen kan repareren met handleidingen en verkoopt een aantal gereedschappen en onderdelen die je nodig hebt.

Hier vind je bijvoorbeeld een handleiding om de ventilator van een ander Sony Vaio model te vervangen. iFixit verkoopt op dit moment geen Sony Vaio onderdelen maar met het juiste modelnummer kan je ze zeker vinden in een online winkel met vervangonderdelen. Als je ‘originele’ onderdelen wilt, moet je zoeken naar OEM onderdelen (Original Equipment Manufacturer). Dat is in dit geval dan een ventilator gemaakt door de producent die de ventiloren voor jouw model van de Sony Vaio maakt.

Groeten

Maarten

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 2
Yorum Ekle

Dit is geen antwoord op je vraag, maar ik denk dat je de vraag beter in het engels kan stellen, krijg je veel meer antwoorden mee ;)

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Yanıtını ekle

h.kakar sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 0

Son 7 gün: 0

Son 30 gün: 0

Her zaman: 107