Ana içeriğe geç

iMac Intel 27" EMC 2309 (Late 2009, Core 2 Duo 3.06 or 3.33 GHz) ID iMac10,1, EMC 2374 (Late 2009, Core i5 2.66 GHz or Core i7 2.8 GHz) ID iMac11,1

523 Soru Tümünü görüntüle

CCFL bad on left side, boots on Safe Mode but not standard

Trying to save this one for a kid. Even with the CCFL out it is usable. Plulled the HD (it had been upgraded to 2TB), wiped the drive and installed a clean system of El Capitan on a MacPro. The Pro (2008) runs fine using the drive as an external,

Booting iMac from an external enclosure, Machine boots fine in Safe Mode but not standard mode. (I get a multicolored dotted display with a black box. Does anyone know what to pull out of the library to get it not to check the display so it can be used again.

@danj

Bu soruyu yanıtla Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 0

Yorumlar:

@mayer - What is the HDD make and model?

tarafından

@danj Seagate 3.5" 2000 GB Model ST2000DM001

tarafından

Yorum Ekle

1 Cevap

Filtre ölçütü:
En Yararlı Yanıt

I think your facing a SATA I/O issue here the ST2000DM001 is a SATA III (6.0 Gb/s) drive, this system only offers a SATA II (3.0 Gb/s) interface. Depending on which version you will have either a ATI Radeon HD 4670 or Radeon HD 4850 GPU, but when you are running in Safe Mode this series uses the Intel EFI driver in compatibility mode. with is why it works in safe mode.

Try a known SATA II drive to see what it does.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 1

Yorumlar:

@danj That was a good idea, so I set up El Capitan on a 3 Gb/s drive but got the same results. Failure to fully boot in full mode but just fine in Safe Mode. I'm thinking it has to do with the video drivers. Any ideas?

tarafından

@mayer - What happens when you reformat and install Yosemite on the drive. I just can't see this as a driver issue. More likely a bad GPU board.

tarafından

Yorum Ekle

Yanıtını ekle

mayer sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 0

Son 7 gün: 0

Son 30 gün: 0

Her zaman: 21