Ana içeriğe geç

Eşyalarını Tamir Et

Onarma Hakkı

Mağaza

İngilizce
Flemenkçe

Demontage van de MacBook Pro 16" 2019

Kılavuz Bilgisi

= Bitti = Eksik

  Üzerinde çalıştığınız device'ın spesifik parçasını veya bileşenini tarif edin. EÖrneğin: Pil

  Bir başlık oluştur.

  Bu kısa özet yalnızca arama sonuçlarında görünecektir.

  Okuyucuya, onlar daha kılavuza dalmadan önce gerekli olan arka plan bilgilerini aktarın.

  Kılavuz Adımları

  Adım 1

  De moderne MacBook Pro wordt gezien als het toestel van Apple met de meest uiteenlopende meningen. Maar dit was niet altijd zo. Wij hopen dat dit nieuwe model een terugkeer naar het succesvolle model van voorheen betekent. De specificaties van ons demontagesubject zijn:

  Adım 2

  Als we ze op elkaar leggen als een stapel pannenkoeken, kun je zien dat de nieuwe MacBook Pro beduidend groter (en slechts een haar dikker) is dan het meest recente 15" model. De 16" is echter vrijwel even groot als het 2015 model - echter alleen in grootte, niet in het aantal poortingangen.

  Adım 3

  Tijd om eindelijk te doen waar we goed in zijn: onze tools in dingen steken en kijken wat er allemaal los en tevoorschijn komt.

  Adım 4

  Wat is er onder het scissor-mechanisme te vinden? Hey, wij stellen hier de vragen - haal jij dit ding maar uit elkaar.

  Adım 5

  Ondanks het minimale verschil in dikte lijken deze toetsenborden zodanig op elkaar dat we wel een beetje zwarte met witte magie móesten mengen om te zien wat er zou gebeuren...

  Adım 6

  Nu dat we het toetsenbord (voorlopig) aan onze testen hebben onderworpen, is het tijd om de behuizing van haar deksel te ontdoen en de binnenkant te bekijken.

  Adım 7

  Torx schroeven, schmorx schroeven - onze Marlin schroevendraaierset kan het allemaal. (Alhoewel, nu we er zo over nadenken: we moeten nog een passende taak vinden voor de schmorx-bitjes.)

  Adım 8

  We kunnen ook niet meer voorkomen dat we in deze logic boards een dikke snor zien, dus laten we deze analogie nog verder uitbreiden en de haren helemaal uitkammen. Hier is er wat er aan onze kam blijft hangen:

  Adım 9

  We blijven kammen tot we op silicoon stuiten. Silicoon wordt gemaakt van zand. Hebben we dit altijd al verkeerd aangepakt?

  Adım 10

  Nu het moederbord weg is, kunnen we een blik werpen op de rest van het verbeterde thermische design.

  Adım 11

  In de hoop wat magie te vinden, halen we voorzichtig de backlight van het toetsenbord weg.

  Adım 12

  Nu dat al onze toetsenbordvragen zijn behandeld, kunnen we door met de rest van de onderdelen.

  Adım 13

  Demontage update: Hey, wat doet deze kleine flexkabel hier? We kunnen ons niet herinneren deze eerder gezien te hebben en MacRumors was zo vriendelijk ons hierover te berichten.

  Adım 14

  Laten we hebben over onze gevoelens over deze MacBook Pro:

  Adım 15 — Laatste gedachten

  De MacBook Pro 16" uit 1029 verdient 1 van de 10 punten op onze repareerbaarheidsschaal (10 is het makkelijkst te repareren):

  Katkılarınız, açık kaynak Creative Commons lisansı altında lisanslanmaktadır.