The Samsung NaviBot SR8855 is a handy autonomous vacuum by Samsung.

13 Soru Tümünü görüntüle

circuit diagram or schematic for accu loading

The Bot Device cannot load his accu.

It does not recognized the contacts of the docking station. It still search and find the docking station well, but search endless the loading contacts.

I'm still good in electronics but do not have any schematics and don't kow any about the firmware/programms of a lot of microcontroller build in.

Yanıtlandı! View the answer Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 3

Yorumlar:

Have you checked your charging pins to make sure that you have power on those?

tarafından

Yorum Ekle
Spread Fixmas Cheer
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12
Spread Fixmas Cheer
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12

5 Cevap

Filtre ölçütü:
Seçilen Çözüm

Chech the power switch at the bottom of the vacuum cleaner. It can cause no charge issue, and other strange behaviours. I had to repair that 2of 2 devices.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 3

Yorumlar:

Very good help. Changing the powerswitch solved the problem ! Thanks

tarafından

Hi, I'm new here. How do I post a question?

My Navibot is apparently dead. Charger green led is on but no sign of life on the cleaner, the display won't turn on. Could it be the powerswitch again?

tarafından

Antonello, use this link https://www.ifixit.com/Answers/Advice to ask a question. give as much information as possible about your device and what it does or does not do. Also let us know what you tried to fix it.

tarafından

As I remember the power switch can cause such issue too. Give it a try.

Note: this is a simple 2 pole on-off switch. You can temporarily remove the switch and connect the appropriate pairs of wires.

Note2: You can repair the switch itself. Dismount it into pieces, clean it, use cleaner contact liqid (like wd-40, but any other you have should be ok) , and mount it.

tarafından

Thanks for help. It helped me

tarafından

1 tane daha yorum göster

Yorum Ekle

tomtom, check the charger first.

Block Image

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 2

Yorumlar:

oldturkey03, I have torn apart my charger and am seeing voltage at the fuse. However, no voltage at the charging pins. What could be causing this?

tarafından

You'd have to check the components after the fuse. Check the caps

tarafından

Yorum Ekle

I've been struggling aswell. My navibot over a short period declined in battery capacity down to the level where it instantly died once leaving the charger unit. I even went and bought a new expensive battery, only to find out that the charger is charging to low current. I'm still struggling to find the reason. I replaced one of the voltage regulators hoping that would be the problem, but to no avail.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Chech the power switch at the bottom of the vacuum cleaner.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Look for burn traces on the mobo. Failure of the motor driver circuit has similar symptomes. I have qualified my mobo a dead, due to similar reason, which is giving me a chance for playing with arduino as replacement for mobo (as a forever project ; . ) :)

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Yanıtını ekle

tomtom sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 2

Son 7 Gün: 14

Son 30 Gün: 79

Her zaman: 6,263