Ana içeriğe geç

Released August, 2010. Identified by part number: 884354009250.

10 Soru Tümünü görüntüle

One channel is not recording properly. Can I fix it?

The L channel input isn't working. It seems to be picking up some low levels signal of some sort every now and then, and on playback there appears to be an almost silent low level recording, but the usable recording is effectively mono (R channel only)

I've opened it to try and see if there is a loose connection, but there is none that I can see, which makes it seem like the problem might be electrical / with the logic board.

Is this fixable at all? And if so, how?

And, if not by me, then where could I send/take it to be repaired? (I'm based in London)

The recorder is no longer under warranty, but I really don't want to have to trash it / replace it with a new one. I'm positive there must be some way of repairing it. Really hoping the answer can be found in this helpful forum!

Bu soruyu yanıtlayın Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 1
Yorum Ekle

Dizüstü Bilgisayar Bataryaları

Batteries for all the top PC brands, backed by our Quality Guarantee.

Hemen Alışveriş Yapın

Dizüstü Bilgisayar Bataryaları

Batteries for all the top PC brands, backed by our Quality Guarantee.

Hemen Alışveriş Yapın

2 Cevap

Filtre ölçütü:
En Yararlı Yanıt

I just faced this problem and solved myself EASILY.

I have 1 old and 1 new, and this only happens to the OLD one.

This often happens when I insert a line-in plug. It works all ok when line-in. But when I pull out the plug, the R channel becomes either silent or noisy, randomly.

When the problem happens, just PLUG IN AGAIN. Sometimes I try several times to solve it.

*I believe alectronic is right. This problem happens after using the line-in plug intensely.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 3

Yorumlar:

I was —this close— to replacing my H1 because it was only recording one channel, and your simple little trick worked to restore it. Thanks!

tarafından

Yorum Ekle

I have a same recorder and encountered the same problem after using it for a while, my recorder was used intensely with the Line-In plug and it look like it could be a mechanical issue - the contacts that were switching recording from Line-In to External-Stereo-Mics somehow are busted,

it is very easy to check this out and you can try a local electronics repair shop near you - tell them about these Line In plug to have it checked if it is working normally.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 1
Yorum Ekle

Yanıtını ekle

sheila sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 16

Son 7 Gün: 28

Son 30 Gün: 97

Her zaman: 2,183