Released September 2013, identified with model number T100T. 2-in-1 portable with Quad core Intel® Atom™ processor and 2GB of RAM.

90 Soru Tümünü görüntüle

T100TA wont charge - No Lights - Charger OK

Hello,

i'm having troubles with my T100TA as it suddenly won't charge. No Light appears when i plug the adapter.

However, the AC adapter seems to be OK as it charged others devices. I tried with a similar adapter & same probleme.

I wonder if it could be the motherboard or the charging port itself...

As anyone already encountered these problems ?

Thanks in advance !

Yanıtlandı! View the answer Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 0
Yorum Ekle
Spread Fixmas Cheer
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12
Spread Fixmas Cheer
Get $12 off your purchase of $50 or more with code FIXMAS12

1 Cevap

Filtre ölçütü:
Seçilen Çözüm

Could be the power adapter port on laptop, when you plug it in if it is loose then you need to replace the power port.

Sherri

www.allinonecomputer.com

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 1

Yorumlar:

Thank you very much Sherri, you're right when i plug the power adapter in, it s a bit loose.

Is there any way to test it ?

Then i better change the PCB than the power port, it would be cheaper don't you think? (finding the sparepart of the power port could be difficult in France)

Is asuspart.eu retailer is reliable ?

Thank you in advance,

Jeremy

tarafından

Yorum Ekle

Yanıtını ekle

Jeremy sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 0

Son 7 Gün: 0

Son 30 Gün: 16

Her zaman: 698