Ana içeriğe geç

Please HELP! Xbox RROD kit installed not working.

Hello,

I installed the ifixit RROD KIT, Very good tutorial made the project

a breeze. when i booted up the console i got a solid green ring

around 4 seconds then the flashig red ring appeared :(

is there something else i can do to reslove ?

thanks for your time.

Toobuku

Yanıtlandı! Cevabı görüntüle Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 0

Yorumlar:

This question was migrated from http://meta.ifixit.com/.

tarafından

Yorum Ekle

2 Cevap

Filtre ölçütü:
Seçilen Çözüm

Hi hugh,

You should double check to make sure all your connection points for you heat sink are nice snug with those newly installed machine screws. If the solder looks like it might be the issue, maybe go over it again with the heat gun to get it re-flowing. Also, Matt suggested 2 potential fixes for RROD issues here- Although the "Towel trick" sounds a little far fetched it is a good short term fix. Cheers.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

You have to leave it red ring with the fan sitting on the dvd drive and on top of the tall heat sink. let it ovr heat for 30-45 minutes cool down for 15 min the turn it back on works like a charm 100% hit rate for me also check the secondary error code if it is a 0110 then it is the two ram chips under the gpu's heatsink.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Yanıtını ekle

Hugh sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 0

Son 7 gün: 0

Son 30 gün: 0

Her zaman: 1,365