Ana içeriğe geç

Model A1418 / Mid 2014 / 1.4, 2.7 & 2.9 GHz Core i5 or 3.1 GHz Core i7 Processor

36 Soru Tümünü görüntüle

Purple display with green apple logo after trying to wake

I replaced the hard drive in a 2014 iMac today and everything went smoothly and I was able to install the iMac just fine. However, after doing this, if the iMac goes to sleep/the display turns off, it doesn’t turn on the display. The system is running underneath. After some time, the display will turn back on, with a purple display and a green Apple logo (see image below). The iMac than still responds to keystrokes, specifically the keystroke for reboot (ctrl+cmd+disk eject), and it will reboot just fine.

Has anyone here experienced this, and has an idea of how to fix this? I already tried reinstalling the system and the apple hardware test comes out clean (for what it's worth). As far as my knowledge goes, this can't be caused by the display cables. Because the display does work just not after the iMac going to sleep.

EDIT: I tried a couple of things, first of all I tried to see if the backlight had failed, which it has not. Second an external display, this does work after it goes to sleep once, after that it also doesn’t work anymore, and after some time it will reboot on it’s own with the second display.

The display I get

Block Image

Bu soruyu yanıtlayın Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 0
Yorum Ekle

1 Cevap

Filtre ölçütü:

This seems to be the result of a potential AMD GPU critical malfunction. Which version of the iOS update did you install? 10.14.2?

Strongly advised to visit your nearest Apple store and speak with a genius or contact AppleCare.

check out this forum for more cases like yours!

https://forums.macrumors.com/threads/gre...

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Yanıtını ekle

Jelan sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 1

Her zaman: 26