Ana içeriğe geç

Mart 2016'da Samsung tarafından yayımlanmıştır. Model SM-G930V.

313 Soru Tümünü görüntüle

s7 compleet dood nadat hij vastliep aan einde van opladen

ik krijg nu na 10 uren proberen nog steeds geen enkele reactie van het toestel. ook niet op de pc, niet draadloos en niet met de usb kabel. hij was keurig aan het opladen en aan het einde rond 90% begon hij niet meer te reageren daarna is hij compleet dood. niks nope nada niets, geen enkel vorm van leven meer in het toestel. wat kan ik nog doen om ook maar 1 knopje of 1 lampje te krijgen, daarna lukt het mijzelf wel.

Bu soruyu yanıtlayın Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 1
Yorum Ekle

1 Cevap

Filtre ölçütü:
En Yararlı Yanıt

Hoi Michel,

Dat is super vervelend zeg.

Ik wil je graag helpen alleen heb ik nog een aantal vragen. Ik zal het kort houden door er maar een paar te stellen en een paar mogelijke oplossingen te bieden.

Was het toestel zomaar vastgelopen tijdens het laden of was je een reparatie aan het verrichten en na de reparatie begonnen met opladen waardoor die dus is vastgelopen?

mocht je met een reparatie bezig zijn geweest kan het vele verschillende problemen zijn. Mocht je niet met een reparatie bezig zijn geweest zou ik de accu vervangen en niet meteen het toestel weer dichtmaken, wellicht dat het probleem zich ergens anders begeeft.

Ik hoor het wel van je.

Gr,

Samir

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 1
Yorum Ekle

Yanıtını ekle

Michel Terlouw sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 0

Son 7 Gün: 0

Son 30 Gün: 5

Her zaman: 73