Ana içeriğe geç

Repair information for the Sony Bravia 4K 55" Ultra High Definition Smart LED TV. Released in 2019. Model number: XBR-55X950G.

10 Soru Tümünü görüntüle

Tv has sound but no picture

Sound but black picture

Update (12/13/2019)

did not solve problem. Sound without picture.

what hardware problem am I looking at?

Bu soruyu yanıtla Ben de bu sorunu yaşıyorum

Bu iyi bir soru mu?

Puan 2

Yorumlar:

Did not solve problem. Still no picture but with sound.

What hardware problem am I looking at?

tarafından

Hi,

Need more information to give an answer

When the TV is on try shining a torch at an angle close to the screen to check if you can see an image at all.

It will be very faint so try it in a darkened room if possible.

If you can see an image then there is a problem with the backlighting.

If there is no image at all then it is a video problem.

What is the model number of the TV?

tarafından

XR 85

How do repair backlighting or video problem?

tarafından

Hi,

A Sony XR 85 is an in-dash car stereo have you got the correct TV model number as this page is about Sony TV not car stereos systems?

tarafından

Yorum Ekle

2 Cevap

Filtre ölçütü:
En Yararlı Yanıt

If a full factory reset doesn't correct this then I suspect you are looking at a hardware issue, which isn't good.

 

  ⦁ To force a factory reset, please use the following procedure:

1. Unplug the TV's power cable from the electrical socket.

2. Press and hold down both the centre and down buttons located on the TV.

3. Plug the TV's power cable back in the electrical socket (while still holding both the centre and down buttons).

Please note that this force factory reset is to be considered as a last resort, as this will remove all the settings, self-installed applications, channel sorting etc.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 2
Yorum Ekle

Is anybody here!?

Sony KD-49XD7005

I do the Test with the RED LED flashing and they tell about the possible fault. I get 5 BEEPS. to see if he is telling the truth. I take out the micro cable from the power supply that goes to the motherboard. I do the test and pass 6 BEEPS, when I put the cables back I pass 5 again as before. now i know the test works. Is it Tcon or the panel and maybe the Lvds tape according to the sony Manual. Now, if I remove the Tcon and do the LED test I don't see any red led which is what they always say on the internet that the problem is definitely with the Tcon. So I buy a board with all the serial numbers same as for 7005/7004 //49". I put it in and it remains the same situation with the screen and sound but no matter what tests I did now I don't pass any red LED as if everything is ok now when the tv is on if i shake the lvds by hand or unplug it i see a white line appear on the screen in a different spot each time, i also got it once as a blue flash - blob in a small localized spot almost in the center. But from the many tests I've done now I can see wear on both the large Lvds film and the 2 small films that go to the panel. And here I want your opinion. It is believed that the worn film may be to blame anything else after all???

Note that the last update was done on the TV last June 2022. After about 2 weeks the damage was done... These

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

Puan 0
Yorum Ekle

Yanıtını ekle

totitanjuatco sonsuza kadar minnettar olacak.
İstatistikleri Görüntüle:

Son 24 Saat: 0

Son 7 gün: 3

Son 30 gün: 21

Her zaman: 284